News > Allied Telesis aduce imbunatatiri switch-urilor Gigabit WebSmart GS950. >

Allied Telesis aduce imbunatatiri switch-urilor Gigabit WebSmart GS950.

Posted at Apr 12, 2011

Modelele AT-GS950/8, AT-GS950/16 si AT-GS950/24 sunt conforme cu standardul Gigabit Ethernet si reduc in acelasi timp consumul energetic cu pana la 50%.
 
O parte din modelele din familia GS950 opereaza fara ventilatoare interne, fiind adecvate pentru utilizare intr-o gama extinsa de medii de lucru. In plus, noile switch-uri au dimensiuni reduse fata de versiunile anterioare, oferind clientilor mai multa flexibilitate si contribuind la reducerea costurilor cu energia electrica.
 
Switch-urile sunt adecvate pentru instalare pe birou, pe perete sau montare in rack; toate porturile sunt auto MDI/MDI-X pentru simplificarea procesului de cablare. Fiecare port are şi un LED pentru diagnosticare, permitand administratorilor de retea sa identifice rapid modul de conectare al fiecarui port.
 
Melvyn Wray, Senior VP pentru Product Marketing EMEA in cadrul Allied Telesis, a declarat: „Datorita actualizărilor realizate pentru noua serie GS950, Allied Telesis continua sa ofere clientilor sai din mediul SMB aceleasi functionalitati Gigabit Ethernet, in acelasi timp imbunatatind semnificativ eficienta energetica. Aceasta diminuare considerabila a consumului energetic echivalează cu reduceri de costuri pe termen lung si, in plus, clientii beneficiaza si de o gama larga de imbunatatiri ale functionalitatilor, realizate prin cel mai recent upgrade”.
 
Sursa stire: Agora Group

Comments

User comments

There are no comments

Post a comment